Selvfølgelig skal hunden med på ferie. Går turen til Slettestrand er der mange sommerhuse, hvor hunden også er velkommen. Her guider vi dig til et udvalg af sommerhuse i Slettestrand, hvor hunden også er velkommen.

Slettestrand er et rent paradis for hunde med både skov og strand lige uden for døren. Det er en sand legeplads især uden for højsæsonen. I april-september skal hunde være i snor på stranden, men når efteråret for alvor har meldt sin ankomst, må den gerne gå løs, hvis du har styr på den. Husk blot, at det ikke er alle, som er trygge ved løse hunde, der sprudler af energi og livslyst. Et godt alternativ til stranden er hundeskoven, som ligger lige i nærheden.

Det er populært at tage hunden med i sommerhus i Slettestrand, så måske vil din hund finde sig en god legekammerat, mens I er på ferie. Mange udlejningssommerhuse i Slettestrand byder også hunde velkommen uden, at det koster ekstra. Udvalget er bredt, så du kan finde et sommerhus, som er ideel til hele familien. Der er både små og store sommerhuse, hvor hunde er tilladt. Der er lækre luksus sommerhuse og klassiske sommerhuse. Der er sommerhuse, som ligger helt ned til vandet og sommerhuse med en lidt mere tilbagetrukken placering. Kort sagt er der sommerhuse for enhver smag, så du altid kan tage hunden med i sommerhus.